Contact

Cattery Van Het Gildenhuys is gevestigd op Puntmos 42 3994 KV in Houten. U kunt ons bereiken middels onderstaande gegevens:

 
Telefoon: +31(0)651794146
 
E-mail: info@vanhetgildenhuys.nl

Routegegevens

 

7 reacties:

 1. het is alweer denk ik een jaar geleden dat wij contact hadden. Toen waren wij ons aan het oriënteren of we er nog een kat bij wilde . En dachten toen aan een nebelung kitten. Nu na het plotseling overlijden van een van onze katten zijn we ons weer oriënterende . Want het gemis is groot. Zijn er plannen voor een nestje ?
  Mvg Natasja

 2. While surfing the web, I got your website “vanhetgildenhuys.nl” . Do you know 75% people abandon those websites within 5 seconds which have low or no social signal. You can supercharge your marketing campaign with social media promotion services. We provide high quality likes/followers/views at highly competitive prices and with fast delivery.

  1) 5,000 Facebook Fans/Likes only at $75
  1) 5,000 Twitter Followers only at $35
  1) 50,000 YouTube Views only at $50
  1) 1,000 Google+ Ones only at $50
  1) 5,000 Instagram Followers only at $150

  Enrich your social media profile and never miss any revenue.

  Let me know if you’re interested in promoting your social media profiles. I’d really love to help with your site. Hope to hear from you soon. Thanks!

 3. Ik las je column in de krant over je bezoek aan Rusland.je schrijft dat je nog hulp kunt gebruiken met fokken. Hoe kan ik je helpen?

 4. Goedemiddag, ik las dat er halverwege 2017 een nestje Abessijnen wordt verwacht. Ik ben erg geïnteresseerd in een kitten (het liefst een poesje). Wilt u mij op de hoogte houden?

  Alvast bedankt,

 5. Hallo,

  Ik lees met interesse het bericht dat Sigrid op 26 januari hier heeft geplaatst. Ik heb zelf 2 Abessijn katertjes van bijna een jaar oud. Waar ik ook benieuwd naar ben, is of de Nebelung en Blauwe Rus qua karakter wel bij een Abessijn passen. Mijn Abys zijn enorm actieve katten, duidelijk aanwezig en absoluut niet gereserveerd naar vreemden zonder allemansvriendjes te zijn. Past dat bij een Nebelung / Blauwe Rus ?

  Met vriendelijke groet,
  Marijke

 6. Hallo

  Ik zou in de toekomst graag een Blauwe Rus of Nebelung willen kopen. Maar ik heb ook interesse in een Abessijn of Somali. Ik ben er nog niet helemaal uit welk ras er best bij mij en mijn katten zou passen. Ik ben op zoek naar een redelijk actief ras, maar die moet wel samen kunnen gaan met wat minder actieve HTK-katten. De bedoeling is wel om er een kitten van dezelfde leeftijd bij te nemen, zodat de kleintjes lekker kunnen ravotten en samen opgroeien, terwijl mijn volwassen katjes (bijna 2j) hun rust gerespecteerd wordt. Alhoewel ze zeker niet vies zijn van een wild spelletje op zijn tijd. 🙂

  Ik vraag mij ook af of er veel verschil is tussen de Nebelung en Blauwe Rus qua karakter en ook of er veel verschil is tussen de Somali en Abessijn qua karakter? Voor zover ik weet zijn het dezelfde katten, maar de een met met een lang vachtje en de ander lekker kort.

  En gaan de rassen onderling goed samen of is het absoluut not done om een Nebelung/Blauwe Rus samen met een Somali/Abessijn te houden? Ik weet niet goed of de katten bij jullie samen onder één dak wonden, maar als dat wel het geval is, wat zijn jullie ervaringen? Van wat ik gelezen heb zou de Abessijn/Somali wel eens veel te druk kunnen zijn voor de gevoelige Blauwe Rus/Nebelung. En zonder gepast speelkameraadje, zeker voor mijn lieve HTK-katjes. Ik wil er wel nog bij vermelden dat de katten zo vroeg mogelijk geholpen worden, maakt dat veel verschil uit hoe ze omgaan met andere katten?

  Alvast bedankt!

  Groetjes

 7. Wanda van den Heuvel

  Goedenavond,
  ik ben al geruime tijd op zoek naar een Aby van goeden huize.
  ik heb mijn tijd goed benut met het zoeken naar info, bellen en bezoeken van catteries, maar het is nu toch echt tijd om een tijger in huis te krijgen. Ik zag dat u eind oktober kittens verwacht. Graag zou ik weten of u al veel besproken heeft, welke kleuren u verwacht en of de ouderdieren alle texten hebben doorstaan.
  met vriendelijke groet, Wanda van den Heuvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *