Verenigingen

Wij zijn lid van de Nederlandse RasKatten Vereniging, sinds 2013.

images (2)

Van deze vereniging ontvangen de kittens hun stamboom. Daarvoor ben ik altijd Felikatlid geweest maar aangezien deze de rode Abessijn niet erkennen moest ik van vereniging veranderen, ik kwam na enig zoekwerk uit op deze vereniging en heb ik tot nu toe geen spijt van…heel veel online kunnen vinden en regelen, dat vind ik erg prettig. Ook schrijf ik wel eens een leuk verhaal voor hun magazine de Korte Golf.

 

Ook zijn we lid van Somali Abessijn Nederland of SAN

 

logo sanVoor deze onafhankelijk rasvereniging doe ik veel vrijwilligerswerk, ik ben de advertentiemanager, de eindredactie en schrijf ik er ook leuke verhaaltjes voor, luchtige teksten met hopelijk wat stof om over na te denken. Verder help ik zoveel mogelijk mensen met advies en doorverwijzingen naar goed bekend staande fokkers en artsen voor de testen. Ik ben net de helpdesk af en toe maar vind het enorm leuk om te doen. Ook ben ik een van de beheerders van de facebookpagina waar ook een hoop buitenlandse fokkers onze vriend zijn, zo leuk, de wereld wordt steeds kleiner. SAN zet zich erg in voor het gezond houden van het ras naast natuurlijk het mooie karakter en uiterlijk van een (show) Aby of Somali. We zijn ook regelmatig als SAN aanwezig op shows. We geven info en zijn dan de vraagbaak van de vereniging, als we er toch zijn kunnen we mooi het ras promoten natuurlijk.

Ook ben ik gastschrijver van diverse andere bladen zoals de Korte Golf, de Baboeschka en het blad van de Engelse GCCf wat 1x per jaar verschijnt. Mijn Engelse Whisper komt natuurlijk van het eiland dus zij krijgen daar dan een stukje over het wel en wee from the foreign correspondent on the mainland!!! Af en toe weet men mij te vinden voor tv werk. Allemaal liefdewerk oud papier natuurlijk.

 
somali

somali

Reacties zijn gesloten.