Deze website

Waarom deze lay-out voor de site?

Nou. ik was op zoek naar een thema wat door de hele site door zou kunnen lopen en kwam uiteindelijk uit op oud. Oud in de zin van, we hebben oude rassen en ze komen overal vandaan op de wereld, vandaar de oude landkaarten en attributen her en der.  Het is ook de bedoeling dat het een site wordt die iemand zou kunnen onthouden natuurlijk. zo van: oja, die site met die oude rommel erop of iets dergelijks 🙂 Dat is het beste compliment die een bezoeker  je als designer van de site kan maken. Een aantal foto’s heb ik in een collage gezet en zult u terug vinden op de site.
 

new-2014-Decorative-painting-font-b-vintage-b-font-poster-retro-map-Old-nautical-maps-1641

 

Onze katten komen dus uit: Amerika, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Belarus, Oekraine, Polen, Rusland en gewoon uit Nederland natuurlijk.
Onze lijnen zitten al in: Amerika, Italie, Noorwegen, Duitsland, Belgie, Frankrijk, Zwitserland, Griekenland en daar komen ongetwijfeld binnenkort nog meer landen bij.
Daar zijn we natuurlijk erg trots op, dat is de kers op de taart voor het zo gezond mogelijk fokken met onze katten. Testwerk en socialisatie plus kwaliteit hebben dit alles mogelijk gemaakt. En er wordt altijd hard aan gewerkt om dit zo te houden.
 
collage funny

collage brocanteDe-oude-boeken

Reacties zijn gesloten.